Ресторант Радка Булман

Ресторант във Варна | Ресторантът на Радка Булман | Ресторант с обедно меню във Варна | Ресторант за организиране на партита във Варна | Ресторан за фирмени банкети във Варна | Ресторант в центъра на Варна

Контакти


Адрес

гр.Варна, ул. Пейо Яворов 10

GPS

43.214009463645, 27.903153772814

Телефон

електронна поща


Работно време

Място за реклама


Добре дошли в ресторант „Радка Булман“ – перлата в град Варна, където удоволствието от храната е вдъхновено от главния готвач и собственик, Радка Булман.

Главният готвач Радка Булман е известна със своята страст към кулинарното изкуство и любов към храната. Тя е създала уникална концепция за ресторанта, която включва нейни авторски рецепти и иновативен подход към приготвянето на ястията.

В менюто на ресторант „Радка Булман“ град Варна ще откриете разнообразие от изискани ястия, приготвени от най-качествените и свежи сезонни продукти. Всеки детайл на храната е внимателно обмислен, съчетан с изтънчен вкус и прекрасна визия. Нашите гости могат да се насладят на кулинарни шедьоври като морски деликатеси, нежни меса, изкусителни десерти и много други изненади.

Готвачът Радка Булман е известна също така със своето внимание към детайлите и способността си да създава хармонични вкусове. Всяко ястие се приготвя със страст и прецизност, изразяващи уникалния стил на Радка Булман. Тя комбинира традиционни техники с модерни иновации, за да създаде уникално изживяване за нашите гости.

Ресторант „Радка Булман“ в град Варна също така предлага и разнообразие от винa, които се подбират внимателно, за да допълнят и обогатят вкусовете на ястията. Нашите гостоприемни и професионални сервитьори с удоволствие ще ви препоръчат подходящото вино за всяко ястие, за да усъвършенствате вашето кулинарно изживяване.

Ресторант „Радка Булман“ в град Варна ще превърне вашия рожден ден, вечеря, семейно тържество или фирмено парти в незабравим спомен.

Ако сте във Варна и търсите неповторимо кулинарно изживяване, ресторант „Радка Булман“ е вашият избор. Нека Радка Булман и нейния екип ви потопят в света на изкушенията и удоволствията от храната, където вкусът и красотата на храната са в центъра на вниманието.

Очакваме ви с нетърпение!

Местоположение на картата

Изпрати съобщение

Ново търсене

Оставете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *