Търсене

Виж профил

Ресторант София

Ресторант „Credo“ отваря за първи път врати през юни 2022г. Концепцията ни е базирана на дългогодишната ни мечта да създадем място, което да привлича хората с очарованието на своя уют, с позитивното и топло отношение на персонала, с любовта която е вложена в приготвянето на всяко ястие и най-вече с желанието ни да посрещнем клиентите си с усмивка и да ги изпратим със същата върху техните лица.

Заведението ни е плод на всичките ни амбиции, на целият ни позитивизъм и цялта ни любов. Всеки детайл като част от него е съобразен с изискванията ни за естетика, красота, вкус и качество. Ястията ни са отражение на идеята за български традиционен вкус с елементи на интернационалност, постигащи максимално синхронизирани продукти до създаването на крайният приятен и надяваме се неповторим вкус.

Продуктите, които използваме са селектирани внимателно, съобразени с най-високо качество и чистота. В менюто си сме съчетали интересни предложения за салати, поднесени в индивидуален стил, предизвикващи апетита топли предястия, основни ястия, съчетаващи неповторими вкусове с нотки на национални и интернационални елементи, както и апетитни десерти. За младото поколение сме предвидили обичаните от тях бургери, тортили и сандвичи, поднесени по интересен начин. За почитателите на италианската кухня имаме отлични предложения като паста и ризото.

Всички сосове, панировки и допълнителни обработки се приготвят изцяло и само от нас, за да избегнем максимално неприемливите полуфабрикати и пакетирани храни, а също така се стараем да използваме пресни и незамразени продукти. Ежедневно през седмицата подготвяма разнообразно, пълноценно и вкусно обедно меню, съобразено с платежоспособността на клиентите.

В перспектива предвиждаме възможността за приготвянето на здравословни менюта за хора със здравословни проблеми или такива, които искат да водят по-природосъобразен начин на живот.

Разнообразието ни от топли и безалкохолни напитки, алкохол, бира и наливно пиво е достатъчно, за да задоволи вкуса на всеки, който реши да ни посети. Селекцията ни на вина на българската изба „Катаржина естейт“, носител на множество родни и международни награди е вдъхновяваща за всеки почитател на виното.

Ресторант „Credo“ се намира на удобно и комуникативно място в квартал Банишора, гр. София, разполага с основна зала, лятна градина и допълнително помещение за пушачи. Клиентите ни могат да се насладят на уюта и топлата обстановка през студените месеци, на приятната атмосфера в градината през лятото и на впечатляващия, интимен интериор на бар „Credo“.

Концепцията ни е да даваме на хората всичко най-добро от себе си, за да бъдат доволни и щастливи, поне за миг да се откъснат от проблемите на битовизма и ежедневието и да получат доза любов, която би могла да им даде повече надежда и повече мотивация за утрешния ден.

Мотото ни е отражение на името „Credo“, а имено „Вярвам…“, защото когато вярваме, ние желаейки – можем, защото вярата ни прави по-добри, по-пълноценни и по-истински. Невъзможното някак се трансформира в алтернатива и възможност, а сивотата на ежедневието придобива сияйни и впечатляващи цветове.

За нас „Credo“ е не просто ресторант, не просто концепция и мото, за нас „Credo“ е начин да стигнем до сърцата на хората и посадим поне капчица от тази вяра, за да станат част от нашата мечта, която вече проправя пътя си в реалността!

ОЧАКВАМЕ ВИ С МНОГО ЛЮБОВ И …. С МНОГО ВЯРА!!!