Търсене

Виж профил

Ресторанти Ямбол

Ресторант Ямболъ се намира в китното градче Ямбол. Още първия момент, в който прекрачите прага ще уловите дискретната изисканост и комфорт на ресторанта. Ресторанти Ямбол.

Ямболъ ще ви впечатли и спечели със стилно съчетание на френски-селски стил “Шаби Шик” и модерен дизайн. Не е нужно да посетите Франция за да се насладите на уют и вкус. Атмосферата е наситена с любов и приятен аромат и невероятно приготвени ястия.Ресторанти Ямбол.

Заведението разполага с голям капацитет. Състои се от просторен салон. А пролетта и лятото предлага външна градина-район пълен с цветя и приятна гледка към обновения център на града. Разположен е на удобно и комукатативно място в близост до банки и държавни учреждения, читалище и театри.

В тази елегантна обстановка съпътствана от релаксираща музика ресторант Ямболъ е подходящ за срещи и събития, както от делови, така и от романтичен характер.

Персоналът се състой от млади и опитни професионалисти, които ще направят престоя Ви по-приятен с не натрапчиво присъствие. Менюто е богато, съобразено с най-новите тенденции в световната кухня, но и включва традиционни български блюда. Ресторанти Ямбол.Ресторанта ще задоволи и най-взискателните естети, както и най-капризните си клиенти с вегетарианско меню, рибни деликатеси и специалитети на заведението. Удоволствието е за Вас от Нас и вкусни десерти приготвени от професионални готвач-майстори.

Заповядайте в ресторант Ямболъ да направим заедно едно кулинарно пътешествие, оставяйки след себе си само приятни емоции и спомени.