Виж профил

Автомивка на самообслужване Кърджали

Автомивка Royal Wash гр. Кърджали e оборудванa с най-модерните машини и предлага на клиентите вътрешно, външно и комплексно почистване, използвайки най-добрата автокозметика, която е безвредна както за автомобила така и за клиента. Измиването на превозните средства става посредством филтрирана вода, а програмираните клетки разполагат с функция за безконтактна активна пяна, турбо пяна, вакса и изплакване.

Активна Турбо Пяна-Пяна с нанасяне с високо налягане. Много по-голяма покривност върху автомобила и наличието на кислород гарантират изключителен резултат при измиване. Многократно по-добър резултат особено в сравнение с масово предлаганата остаряла технология „препарат“ или „разредена пяна“ при които е нужна четка. Заповядайте и се уверете!!!

Предлагаме Ви някои съвети, като клиенти на Автомивка Royal Wash гр. Кърджали:
✅ Подгответе предварително пистолета, който ще ползвате, още преди да пуснете монетата.
✅ След като пуснете монетата, започнете да изплакнете автомобила с вода с високо налягане. Никога не правете кръгови движения с пистолета за високо налягане. Мие се само в посока отгоре надолу и отляво надясно, в прави линии. Нанесете Активна Турбо Пяна с високо налягане. Автомивката има и пистолет с ниско налягане за нанасяне на препарат за безконтактно измиване, ползвайте я като втора програма.
✅ От тук нататък следва плакненето. Започнете от мястото, от което сте започнали да нанасяте Пяната. Така химикалът има равно време на реакция по цялата кола. Изплакнете покрива, и не забравяйте да изплакнете още веднъж страницата по посока на която сте мили покрива.-Вакса: Този препарат се нанася през пистолета с високо налягане. Ваксата помага на изсушаването и придава блясък на колата. Тя разбива водния филм и прави водата на едри капки, които лесно се оттичат или бутат с перо за подсушаване. Освен това, създава тънък защитен филм и пречи на прахта да полепва по колата.
✅ Не забравяйте, след полагане на вакса да изплакнете още веднъж, за да не останат петна по колата.
✅ Полирайте автомобила с микрофибърна кърпа- Прахосмукачка на самообслужване: обикновено вътрешното почистване се прави, след външното миене, за да може колата да поизсъхне, преди да се върне на мръсната улица. Освен прахосмукачката, там можете да почистите и таблото си.

Opening Hours

Понеделник

Денонощно 24/7

Вторник

Денонощно 24/7

Сряда

Денонощно 24/7

Четвъртък

Денонощно 24/7

Петък

Денонощно 24/7

Събота

Денонощно 24/7

Неделя

Денонощно 24/7