Търсене

Виж профил

Заведение Пловдив

Открийте света на кулинарните изкушения и погъделичкайте сетивата си в Ресторант Сантели. Нежният, успокояващ интериор съчетан с приветливото и обгрижващо отношение на нашия персонал ще изпълни денят ви със спокойствие и позитивни мисли.

Опитните ни майстори готвач и сладкарка Рахманлиеви ще бъдат ваши екскурзоводи в света на Европейските специалитети, вкусната, здравословна и домашно приготвена храна. Домашно приготвените сладки изкушения ще накарат сетивата да потръпнат от блаженство. Почувствайте се като истински хедонисти в срещата си с храната – като наслада и висше благо.

За всички любители и ценители на вкусната традиционна и нетрадиционна кухня. За вашият фирмен банкет, рожден ден, семеен празник или просто една незабравима вечер с любимите ви хора. За вашето добро настроение ще се погрижи екип от професионалисти, които ще задоволят вашите желания. Всеки ден разнообразно обедно меню. Заведението е с капацитет 60места. Подходящо е за семейни поводи, банкети, рождени дни и празненства.

Разнообразна европейска кухня и специалитети, специално приготвени от Шеф Рахманлиев:

  • Домашно приготвени десерти
  • Обедно меню
  • Доставки по домовете към ,TAKEWAY

Opening Hours

Понеделник

10:00-24:00ч.

Вторник

10:00-24:00ч.

Сряда

10:00-24:00ч.

Четвъртък

10:00-24:00ч.

Петък

10:00-24:00ч.

Събота

10:00-24:00ч.

Неделя

Почивен ден