Търсене

Виж профил

Смяна на гуми Сливен

Разчитайте на нас винаги, когато нуждата от смяна на гума се появи най-неочаквано и ви изненада или ако просто не Ви се чака пред сервизи. Край на досадното чакане с часове пред автосервизите, ние ще дойдем при Вас! Мобилен център за гуми Сливен

Мобилен сервиз за Гуми

В денонощен мобилен сервиз Сливен разполагаме с редица модерни, съвременни технологии. Екипът ни е изграден изцяло от професионалисти. Нашите специалисти са изключително компетентни да извършат всеки един ремонт, който е свързан със смяната на гуми.

Тъй като сме сигурни в това, което правим, сме едни от водещите за регион Сливен. Когато закъсате на пътя, нямате доверен сервиз, нямате време и възможност Вие да отидете до сервиза-Обадете ни се!

На Ваше разположение сме 24/7. 0899 130 966; 0899 130 992;

Понякога смяната на гума се налага и по други поводи – например смяна на летните със зимни гуми и обратното. Каквато и да е Вашата причина да имате нужда от смяна на гума на автомобила, ако не сте уверен, че можете да я извършите сами или не разполагате с необходимите инструменти или пък с гума, тогава решението е само едно – обадете се на мобилен сервиз Сливен.

Разчитайте на нас винаги, когато нуждата от смяна на гума се появи най-неочаквано и ви изненада или ако просто не Ви се чака пред сервизи. Край на досадното чакане с часове пред автосервизите, ние ще дойдем при Вас!

При нас ще намерите и богат асортимент от нови и втора употреба гуми-над 300 вида.

Очаквайте скоро

В най-кратки срокове ще може да ни посетите и на място в гр. Сливен.
До няколко месеца ще бъде изцяло завършен и стационарният ни автосервиз.

В него ще се извършват  автосервизни услуги-ремонт на ходова част, смяна на масла и др.

Освен богатия асортимент от гуми при нас ще намерите и джанти-високо качество.

На Ваше разположение предлагаме и хотел за гуми.