Търсене

Виж профил

Нощувки Триград

Рибарска хижа Шареният мост е едно очарователно кътче, където ще прекарате ваканцията си наистина пълноценно. Отдихът сред приказното село Триград и великолепните природни картини, ще Ви пленят. Мястото е подходящо за семейна ваканция, а и за уединение или разпускане с приятели. Нощувки Триград.

Помещенията тук са различни по вид. Десет на брой са ЕДИНИЧНИТЕ и ДВОЙНИТЕ СТАИ, като вторите разчитат на отделни легла. Два пък са комфортните АПАРТАМЕНТИ, които предлагат спални.

Интериорът е много приветлив. Стилни са мебелите, използвани при обзавеждането. За доброто Ви прекарване ще се грижат и екстри, сред които КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ и БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ. Ще имате и МИНИ БАР. От ТЕРАСИТЕ ще се радвате на чудесни гледки.

Къщата предлага и място за ПАРКИРАНЕ. В зеления прохладен двор ще откриете и чудесно БАРБЕКЮ, на което да приготвяте вкусотии за Вас и компанията Ви.

Потопени в обстановката на рибарската хижа ще Ви бъде наистина уютно. Много са и прекрасните места за разходка наоколо, на които да се любувате. Забележителностите в околността също не са никак малко. Почитателите на риболова пък ще открият чудесни условия.

Заповядайте!