Търсене

Виж профил

Nails курсове София

Showroom Guccio Paradise e представител и дистрибутор на Cuccio Naturalè и Cuccio Professional. Предлагаме надграждане на професионални умения и обучения.

За нас е чест и удоволствие да Ви запознаем с предлаганите от нас услуги.

Showroom Guccio Paradise е основан от Кристина Георгиева, сертифициран специалист с дългогодишен опит. Целта на студиото е да трансформира всеки аспект на традиционния маникюр. Showroom Guccio Paradise предлага сезонна колекция от замислено-редактирани дизайн и цветове, продиктувани от модните тенденции на изискани жени, които търсят изразителна елегантност. Студиото е от ново поколение с бързи и висококачествени услуги за козметични процедури.

Място, където се преплитат изкуството и майсторството на ноктите и осигурява фантастично бягство от натиска на градския начин на живот. Ние предлагаме изключително разглезващи маникюр и педикюр, релаксираща обстановка с безпрецедентни нива на персонално обслужване от висококвалифицирани кадри.

Отдадени на това да извършваме нашите услуги изключително качествено, непрекъснато се стремим да се усъвършенстваме в тази област. Изполваме най-новите технологии и най-добрите продукти в грижа за кожата, както и продуктите за грижа за нокти, за да предоставим на нашите клиенти най-доброто обслужване. Стремим се към създаване на доверие и взаимоотношения чрез отлична конфиденциалност.