Търсене

Виж профил

Къща за гости с басейн и ресторант Карнобат

Комплекс Щъркелите, Екзарх Антимово разполага с леглова база от 17 места. Отоплението на комплекса е изцяло с локално парно през зимния сезон и климатици за летните месеци. За пълноценна почивка, всеки гост може да ползва басейн за възрастни, а за най-малките е на разположение детски басейн, обособен като аквапарк, както и външен детски кът.

На територията на комплекса е разположен голям ресторант, с лятна градина, който е подходящ за организиране на семейни тържества и други мероприятия. На специално изграденото външно барбекю с пещ в градината, можете да приготвяте различни кулинарни изкушения, или да направите предварителна заявка за изпичане на цяло агне, или прасе. На разположение на гостите е високоскоростен WI-FI интернет. За спокойствие на гостуващите, в комплекс Щъркелите е инсталирано денонощно видео наблюдение. Безплатен паркинг.

Къщата разполага с двойни стаи, фамилни апартаменти, напълно оборудвана кухня на самооблужване, с всички необходими електроуреди и трапезария за гостите с камина. Всички стаи разполагат с LCD телевизор и цифрови програми с HD качество, климатик, хладилник. Всеки апартамент разполага със собствена веранда и душ кабина.

Адрес

Адрес:

с.Екзарх Антимово, ул.Теменуга 1

Телефон:
Свържете се със собственика