Търсене

Виж профил

Студио за красота Стара Загора

Салон за красота „SI“ Beauty Studio гр. Стара Загора
Салона отваря врати за своите посетители на 7.01.2018г.

Салон за красота „SI“ Beauty Studio гр. Стара Загора  е олицетворение на модерния и изискан кът, които всяка съвременна жена иска да посети. Идеята ни за този проект беше да създадем едно стилно пространство в което всяка жена да се почувства специална!

Интериорът, който създадохме е идеално място за бягство от сивото и забързано ежедневие на всяка жена – парченце рай за всеки влязал през вратите му.

Бъдете изтънчени, стилни и красиви всеки ден или повод, съберете всички погледи с уникален грим, изискан маникюр и педикюр,зашеметяващ поглед, мека и гладка кожа!

Услуги

В салон за красота  „SI“ Beauty Studio гр. Стара Загора вие ще получите нужните професионални грижи в областта на:

  • Маникюр
  • Педикюр
  • Ноктопластика
  • Микроблейдинг
  • Грим
  • Кола Маска

Маникюр

Красивите и добре оформени нокти винаги са били едно от първите неща, които правят впечатление на човека, който стои пред нас. Те говорят изключително много за това, дали една жена е себеуважаваща се, дали държи на добрия външен вид и дали иска да изглежда добре, както в своите, така и в очите на околните. Красивите нокти говорят за стил и изисканост. Тук в салон за красота  „SI“ Beauty Studio гр. Стара Загора ще получите и двете. Бъдете красиви!

Грим

За да бъдете красиви във Вашия специален ден!

Ние от салон за красота  „SI“ Beauty Studio гр. Стара Загора ще се погрижим да изглеждате красиви и стилни.

Вашият грим ще бъде изцяло съобразен със случая и Вашия собствен стил. Качествени гримове и познания в модните тенденции. Бъдете красиви и излъчвайте чувство на увереност.

Професионален грим, вечерен грим, сватбен грим, булчински грим и абитуриентски грим. Почувствайте се красива и желана с изискан грим.

„SI“ Beauty Studio гр. Стара Загора – професионален грим за Вашето ежедневие или за специален повод.

Микроблейдинг

Мигроблейдинг е техника за рисуване на вежди, най- естествената техника на ръчно „рисуване косъм по косъм“. Ръчно се рисуват косъмчетата, които наподобяват естественият размер и цвят на косъма.

Микроблейдинг  е подходящ за всеки, който иска да подчертае или промени формата, дебелината и плътността на своите вежди по-възможно най- естественият и естетичен метод.

Кола маска

В  „SI“ Beauty Studio гр. Стара Загора ще откриеш професионално отношение в депилирането с кола маска за лице и тяло. Довери се на ефикасно и напълно премахване на нежеланото окосмяване дори и от деликатните зони (подмишници, бикини линия, лицето).