Виж профил

Торти по поръчка Благоевград

Сладкарски цех Силвия отваря официално врати през 2018г., но нашите професионалисти се занимават със сладкарство от 10 години. Цехът произвежда и доставя почти цялата гама от сладкарска продукция на своите клиенти на територията на Благоевград и околността му. Продукцията на Силвия е съставена от висококачествени суровини и материали, доставени от водещи в бранша доставчици. В производството не са включени изкуствени подсладители и консерванти.

От своя над 10 годишен опит в производството и доставка на сладкарски изделия ние сме научили, че за добро, дългосрочно и ползотворно партньорство е необходима взаимна коректност, точност и вслушване в желанията и критиките на нашите клиенти. Това предлагаме и днес – бърза и навременна доставка на изделия с високо качество на добра цена.

Отворени сме към иновациите, винаги се учим и търсим най-доброто за клиента. Гордеем се с това което правим и как го правим. Нашите изделия се предлагат в гр. Благоевград и околността. Майсторството и професионализма на сладкарите, а също така и перфектната организация на производството са ни донесли заслужено признание. Един от главните ни приоритети се явява постоянното повишаване квалификацията на персонала.

Целта на Сладкарски цех „Силвия“ е да бъде ЛИДЕР на пазара, чрез динамично обновяване на асортимента и постепенна концентрация върху продукти с по-дълъг жизнен цикъл.