Търсене

Виж профил

Къща за гости Еленски балкан

Село Илаков рът се намира на около 7 километра югоизточно от град Елена. Разположено е на възвишение в подножието на връх Симаново и хълм Чукара, недалече от десния бряг на река Борощица. Селото се отличава със страхотна природа и чист въздух.

Къщата се намира в красивия  Еленския Балкан, където има прекрасни места за разходка в гората, преходи до извори с чешми и водопади, природни и културни забележителности, ще имате и възможността да си наберете пресни, ароматни билки, горски плодове, гъби и да си хванете прясна риба за любителите на риболова.

Къщата разполага с пет самостоятелни стаи разположени на два етажа (4 спални и една стая с 2 единични легла) – общ капацитет 10 места и 2 санитарни възела. На разположението на гостите има –  напълно оборудвана кухня, външно барбекю, сауна, фитнес, място за паркиране на коли, сателитна телевизия, Wi-fi, забавления за деца. Подходяща за семейства с деца, разполагаме с голям двор. Домашните ви любимци са добре дошли срещу заплащане.

Отоплението е с камина на дърва с въздуховоди по стаите.

Къщата е изцяло на ваше разположение и целогодишно Ви предлага домашен уют и релаксиращ престои на тихо и спокойно място.

ЦЕНИТЕ ВАРИРАТ СПОРЕД ПЕРИОДА НА НАСТАНЯВАНЕ, ЗАВИСИ И ОТ БРОЯ НАЕМАТЕЛИ И БРОЯ НОЩУВКИ.