Търсене

Виж профил

Хотелски комплекс Сандански

Дружеството е собственик на хотелски комплекс Сън Сити.

Хотелски комплекс СЪН СИТИ е разположен в Югозападна България, район познат с лечебния си климат и минерални извори. Комплексът е разположен в прохладната Паркова зона на балнео и климатичен курорт Сандански.

Хотелски комплекс СЪН СИТИ се състои от 3 едностайни и 5 двустайни бунгала, всяко оборудвано със собствен санитарен възел, ТV с кабелна телевизия, хладилник, отопление на метан, красива веранда пред самия вход на всяко бунгало и собствен безплатен паркинг.
За улеснение на своите гости комплексът предлага и ресторантска част с красива лятна градина, откъдето може да се насладите на прекрасната гледка на Парка на град Сандански.
За най-малките си посетители комплексът предлага открит и закрит детски кът.

Дружестово е наемател за срок от 10 г. на „Градски басейни в парка”, находящи се до Комплекс Сън Сити, състоящи се от: басейн с олимпийски размери и детски басейн с пързалки, захранени с минерална вода от естествен каптиран извор.

Основни клиенти на дружеството са фирми и частни лица, ползващи хотелиерските, ресторантьорските и услугите свързани с развлечение и отдих предлагани от Сън Сити ООД.

Стратегията на СЪН СИТИ ООД набляга предимно на подобряване на качеството на предлаганите услуги с цел постигането на максимално задоволяване на желанията и изискванията на клиентите.

Адрес

Адрес:

гр.Сандански, ул.Лилянска 1

Телефон: