Виж профил

Спортен клуб Кюстендил

Спортен клуб „Аполон“ е най-старият спортен клуб за обща физическа подготовка, фитнес и културизъм, или за по-съкратено фитнес в град Кюстендил. Историята си започва през 1995 година, като основател на клуба е Росен Пейчев, а понастоящем бива управляван и развиван от Антон Пенков и Милен Георгиев.

Освен общата си физическа дейност се подготвят и професионалисти за национални и международни състезания по културизъм и силов трибой. Фитнес „Аполон“ предлага перфектните условия за развиване на аматьорска и професионална дейност. Разполага с разнообразно оборудване и 5 тона свободни тежести, което нещо го прави и уникален в сравнение с другите по-слабо заредени фитнеси в Кюстендил.  Антон Пенков по професия инженер, но и професионален треньор на световни шампиони. Милен Георгиев е завършил кинезитерапия в Национална Спортна Академия.

Всяка година юни месец се провежда традиционно състезание „Аполония“, което се провежда от 17 години. Състезание на което се правят постижения достойни за професионалисти на световно ниво.

Абсолютно всеки може да получи отношение, внимание и обучение относно тренировките си, като забележете, цената за консултации е точно 0 лева.

Според нас, спортът трябва да е общодостъпен за абсолютно всички, защото каквото и да се обяснява от лекарите, спортът е здраве и наистина ни поддържа в перфектна форма.

Постоянно обновяваща се база, уреди и интериор. Абсолютно всички нужди на трениращите са съобразени и спазени. Съотношението между качество и цена са най-добри в град Кюстендил.

Възможна е работа с хора с физически заболявания от по-лек тип, тъй като има кинезитерапевт професионалист. Част от уредите са съобразени с определени лечебни цели.

Постоянни промоции, както и вход свободен за жени целогодишно.

Opening Hours

Понеделник

от 8:00ч. до 21:00ч.

Вторник

от 8:00ч. до 21:00ч.

Сряда

от 8:00ч. до 21:00ч.

Четвъртък

от 8:00ч. до 21:00ч.

Петък

от 8:00ч. до 21:00ч.

Събота

от 10:00ч. до 20:00ч.

Неделя

от 10:00ч. до 20:00ч.