Виж профил

Заведение за бързо хранене София

През 2012 година екип от млади кулинарни, професионалисти, търсещи нови предизвикателства, основават БОНДЖОРГОВ ЕООД.

Фокуса на дружеството е насочен, към ресторантьорство и предлагане, на кетъринг услуги, свързани с, организация и провеждане на тържества и събития.

На база на натрупания опит в, кулинарията през 2018 година в град София отваря врати и първото, заведение за бързо хранене на БОНДЖОРГОВ ЕООД под новия, бранд „СКАРАтъ“.

Концепцията му се основава, върху предлагането на богат асортимент от изпечени на скара месни, продукти, както и приготвени на място салати, домашни пържени, картофи, десерти и напитки.

С лице обърнато към клиента и, стремеж за задоволяване на широка палитра от кулинарни, вкусове, ежедневно се предлагат и, авторски нови ястия.

Постигнатите резултати както и, широкия кръг верни почитатели дават основание и, кураж и през 2020 година на картата в, столицата ни, се появява и второто ни заведение  под марката „СКАРАтъ“ !

Визия за бъдеще

В този динамично променящ се, свят, погледа на екипа  за развитие е свързана с изграждането на лоялно, потребителско доверие чрез приятелско отношение, качествени продукти и, постоянство.

Цел

Позиционирането в, потребителското съзнание на бранда „СКАРАтъ“ е като марка която е максимално, близо  до своите клиенти и може да и се има доверие.

Opening Hours

Понеделник

09:00ч.-17:00ч.

Вторник

09:00ч.-17:00ч.

Сряда

09:00ч.-17:00ч.

Четвъртък

09:00ч.-17:00ч.

Петък

09:00ч.-17:00ч.

Събота

09:00ч.-15:00ч.

Неделя

Почивен ден

Свържете се със собственика