Склад за Пелети, Въглища и Брикети – ВиА

Пелети | Продажба на въглища София | Продажба на брикети София | Топливо в София | Склад за пелети София

Контакти


Адрес

гр. София, кв. Суходол, ул. Бъдеще № 5

GPS

42.695851877336, 23.230865823344

Телефон


Работно време

Място за реклама


Склад за Пелети София

Склад за Пелети, Въглища и Брикети – ВиА

Добре дошли в склад за пелети, въглища и брикети – ВиА! Ние сме вашият надежден доставчик на качествени продукти, обслужващи градовете София и Перник. Независимо дали сте домакинство, предприятие или индустриален клиент, ние сме на ваше разположение, гарантирайки ви най-доброто качество на продуктите и обслужването.

Нашите предложения включват:

Пелети: Висококачествени дървени пелети, предоставящи ефективно и чисто гориво за вашата печка, камина или котел. Нашият асортимент ви предлага различни видове пелети, подходящи за различни нужди.

Въглища: Твърдият въглен е традиционно и надеждно гориво, което осигурява отлично отопление и продължително изгаряне. Ние Ви предлагаме въглища с висока топлинна стойност, подходящи за домашни и индустриални приложения.

Брикети: Брикетите са практичен и лесен за съхранение алтернативен източник на топлина. Нашите брикети са изработени от качествени суровини и се предлагат в различни форми и размери.

Можете да ни намерите в град София на адрес: квартал Суходол, улица Бъдеще №5. При нас, ще намерите богат асортимент, подходящи за всеки сезон и нужди.

ВиА – вашето гарантирано качество на пелети, въглища и брикети. Не се колебайте да се свържете с нас, за да научите повече за нашите продукти и услуги, или за да направите вашата поръчка. Ще се радваме да ви обслужим и да ви предоставим най-доброто в областта на горивата.

Местоположение на картата

Изпрати съобщение

Ново търсене

Оставете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *