Виж профил

Сладкарница София

Кафе-сладкарница, предлагаща различни видове напитки – топли и студени, вкусни закуски /домашно производство и готови/, неустоими сладкарски изделия като: торти, рула, пасти, еклери, сиропирани сладкиши, бонбони и шоколади, ръчно изработени плодови барчета, тестени изделия, шоколади, вафли, халва, локуми и много други наслади с вкуса на нашето детство.

Всички сладкарски и тестени изделия могат да се поръчат по каталог.

Нашата политика е да предлагаме продукти с високо качество на разумна цена, която да задоволява вкуса и да е по джоба на всеки клиент.

Освен всичко, при нас може да откриете подаръчни кошници, с които да зарадвате любимите си хора или да разнообразите собственото си ежедневие. Както и аксесоари за малко домашно парти или за любителите-сладкари.

Самата сладкарница е изключително малка и е най-добре да я посетите в топъл ден. Само  тогава ще може да се настаните на една от масите на тротоара пред нея, вътре няма маси, за съжаление. Настроението и обстановката са изключително приятни, излъчват усещане за домашен уют. Място за среща с приятели и не само.

Тук можете да обсъдите трудни моменти в живота на вашите деца и близки и да получите насоки от специалист, или да бъдете насочен към такъв. Знаем, че не е лесно за родителите, особено за най-младите, да се ориентират в морето от информация как да изберат най-правилния подход в отглеждането и общуването с  деца и близки.

Стремежът ни е да подкрепяме семейството, за да постигне най-доброто за своето дете. Затова създадохме малък кът-работилничка, в която децата, забавлявайки се да изразят своите мисли и емоции, да ги разпознаят в процеса на играта и да приложат наученото в естествената си среда. Чрез игра, моделиране и рисуване  да усвояват полезни социални умения и модели на поведение.

Opening Hours

Понеделник

от 06:00ч. до 20:00ч.

Вторник

от 06:00ч. до 20:00ч.

Сряда

от 06:00ч. до 20:00ч.

Четвъртък

от 06:00ч. до 20:00ч.

Петък

от 06:00ч. до 20:00ч.

Събота

от 06:00ч. до 20:00ч.

Неделя

от 06:00ч. до 20:00ч.