Търсене

Виж профил

Фризьорско студио за кучета Овча купел

Израснала съм със страст към кучетата. Откакто се помня, моята любов към кучетата ме накара да науча много за различните породи, тяхната история и характеристики. Също и да разбера поведението и начина на мислене на нашите кучета.

Силно вярвам, че най-важният приоритет за всеки грумър е благосъстоянието и безопасността на кучето и това убеждение стои твърдо в The SMINI Groomer Pet Studio София. Ние предлагаме безплатна 15-минутна консултация, за да можем да опознаем Вас и вашето куче, за да сме сигурни, че неговата прическа ще бъде положително изживяване.

Те не само ще получат стилна прическа, но и много любов и внимание в процеса. Вярвам, че всяко куче е индивидуално и има нужда от индивидуално отношение. Много е важно всеки домашен любимец да се научи да се наслаждава на подстригването и да получи НАЙ-ДОБРОТО ИЗЖИВЯВАНЕ В ГРУМИНГА! The SMINI Groomer Pet Studio София e Избор от персонализирани услуги за подстригване на домашни любимци, за да сте сигурни, че вашият скъп косматко изглежда и се чувства по най-добрия начин.

Ние предлагаме индивидуално и модерно оформяне, с добавени много гушкания без допълнително заплащане. Подарете на вашия домашен любимец най-доброто изживяване за глезене и подстригване в нашето уютно студио. Моля, не се колебайте да се свържете с мен за запитвания, общи въпроси или просто да поговорим за времето.

Opening Hours

Понеделник

Почивен ден

Вторник

от 10.00ч. до 18.00ч.

Сряда

от 10.00ч. до 18.00ч.

Четвъртък

от 10.00ч. до 18.00ч.

Петък

от 10.00ч. до 18.00ч.

Събота

от 10.00ч. до 18.00ч.

Неделя

Почивен ден

Свържете се със собственика