Търсене

Виж профил

Почистваща фирма София

Създадена през 2021 г., ЕС ЕНД ТИ КЛИЙНИНГ е специализирана в услугите за почистване на жилища и търговски обекти. Нашият екип има богат опит в индустрията, така че сме в състояние да гарантираме превъзходни резултати всеки път.

Нашата отдаденост на върхови постижения и ангажимент към удовлетвореността на клиентите се отразяват в високо оцененото обслужване, което се отличава от всички останали компании.

Гордеем се с това, че отделяме време, за да оценим старателно всяка работа, независимо дали е еднократно основно почистване или редовна поддръжка за бизнеса.

Винаги следваме стриктно всички протоколи за безопасност, за да осигурим допълнително спокойствие, когато работим върху който и да е имот. Когато изберете нашата компания за почистване на жилищни и търговски обекти, можете да сте сигурни, че ще получите работа с първокласно качество, ненадминато ниво на надеждност и професионализъм!

 

Опитен персонал

Нашите служители разполагат с необходимия опит и безпроблемно ще се погрижат за всяка една ситуация. Благодарение на тях, Вашият дом или офис отново ще заблести!

Отговорно отношение

Ние винаги подхождаме с отговорност към всяка една поставена задача – независимо нейният обем или сложност. По този начин можем да гарантираме за безупречни резултати от които със сигурност ще останете доволни!

Гъвкави услуги

Независимо дали се нуждаете от еднократно почистване или желаете да се абонирате за нашите услуги, ние сме готови да поемем поставените задачи. Грижим се за почистването на всяко помещение – от жилищни сгради, до офиси, пекарни и други!

Гаранция за качество

Можем да Ви гарантираме, че нашите почистващи услуги ще отговорят на всички Ваши изисквания. Благодарение на опитния ни персонал, както и на висококачествените материали които използваме, качеството винаги ще бъде на ниво!

Opening Hours

Понеделник

от 08:00ч. до 18.00 часа.

Вторник

от 08:00ч. до 18.00 часа.

Сряда

от 08:00ч. до 18.00 часа.

Четвъртък

от 08:00ч. до 18.00 часа.

Петък

от 08:00ч. до 18.00 часа.

Събота

от 08:00ч. до 18.00 часа.

Неделя

от 08:00ч. до 18.00 часа.

Адрес

Адрес:

гр. София, кв.Надежда 2, бл 272, вх И, партер

Телефон: