Търсене

Виж профил

Солна стая Ямбол

Терапиите са индивидуални и групови подходящи за възрастни, деца и бебета. Препоръчват се за болни, за преболедували и за укрепване на имунитета.

При групова терапия в солната стая няма риск болно дете да зарази друго. Въпреки това, за спокойствието на родителите, разделяме децата, според здравословното им състояние.

Разчитаме обаче и на персоналната отговорност на родителите да подават коректна информация за здравното състояние на детето си, преди терапията.

За повече информация можете да ни позвъните на телефон 0894 624 033 или да ни пишете на лично съобщение чрез контактната форма за запитване, също така и във Фейсбук страницата ни.

Гаранция за качество

Многослойното СОЛНО покритие по стените на солната стая не е само дизайнерска наслада. Такова покритие е важен елемент при създаването на терапевтичния микроклимат. Нашите стени са изградени по технология от ЧИСТА СОЛ (без използването на лепила и други смеси капсулиращи свойствата и). Солната покривка на пода е над 15см и се подгрява от подово отопление.

Благодарение на това покритие в солната стая се поддържа постоянна влажност, температура…, а също така служи и за шумоизолация.

Многослойното солно покритие на стените увеличава масовия обмен на натриев хлорид във въздуха, стотици пъти повече в сравнение с гладката повърхност. Той има три основни свойства: терапевтичен, защитен и буферен.

В комбинация със сухия солен аерозол, впръскван от халогенератори от последно поколение и най-висок клас, многослойното покритие на стените осигурява антибактериална и хипоалергенна атмосфера, с което се поддържа абсолютна стерилност на закрито.

Благодарение на точно този микроклимат, солните кристали се движат свободно във въздуха, свързват се помежду си и така се образуват „солните паяжини“.

Те са много ЦЕНЕН ФАКТОР и ПОТВЪРЖДАВАТ, че пресъздаденият микроклимат е ТОЧНО ТАКЪВ, КАКЪВТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ, което от своя страна е ГАРАНЦИЯ, че всички изисквания към температура, концентрация на сол във въздуха и влажност в солната стая, са спазени.

ЗАПОВЯДАЙТЕ В Солна стая “ Здраве”, за да се уверите сами и да се насладете на 100% ИСТИНСКА ХАЛОТЕРАПИЯ.

Opening Hours

Понеделник

10:00 - 19:30

Вторник

10:00 - 19:30

Сряда

10:00 - 19:30

Четвъртък

10:00 - 19:30

Петък

10:00 - 19:30

Събота

10:00 - 18:00

Неделя

-