Търсене

Виж профил

Sorbet Beauty Studio е Вашето място, където ще се почувствате в приятна, отпускаща атмосфера. Екипът от професионалисти работи единствено за своите клиенти и за техния комфорт.

В нашия салон ще намерите качеството, което заслужавате !Ние предлагаме един свят на красота в областта на фризьорството, маникюра и педикюра, като работим със световно признати и наложили се марки.

Докоснете се до американския лидер в грижата за косата PAUL MITCHEL. Марката е създадена през 1980г. от Джон Пол Деджория, предприемач и филантроп и един от най-креативните коафьори за своето време Пол Мичъл. От тогава до днес марката е разработила серии за всички типове коси, терапии за мигновено възстановяване, но това което я прави уникална е дивият хавайски джинджифил, използван в продуктите. Също така разработените специално от PAUL MITCHEL бои, безамонячни и амонячни ( 1% амоняк ), ще защитят и предпазят от увреждане косата Ви.

Освен в областта на грижата за косата, в Sorbet Beauty Studio ще откриете и неподозираните възможности на нашия маникюрист, който ще Ви накара да се почувствате единствени и неповторими. Не само качествена грижа за ноктите, но ще се насладите и на уникални арт декорации. И тук не изневеряваме на себе си и работим с висококачествената американска марка лакове JESSICA, FABI, KIARA SKY.

От Вас очакваме да ни се доверите и сами да се убедите колко малко му трябва на човек, да се почувства красив, щастлив и неповторим!