Търсене

Виж профил

Фирма Ес Пи Ес КЛИМА ЕООД ( SPS Clima Ltd ) е създадена на 11.10.2015г.

Ес Пи Ес Клима ЕООД се занимава с доставка и изграждане на вентилационни системи, климатични и отоплителни инсталации. Доставка, монтаж, демонтаж, сервиз на сплит системи с голям избор според изискванията на клиента.

Ес Пи Ес Клима ЕООД работи с доставчици, гарантиращи най-високо качество на влаганите материали и респективно – на крайния продукт.

Служителите ни притежават дългогодишен опит, професионализъм и коректност в областта на климатичните и вентилационни инсталации. Това означава оптимални решения за всяко място и винаги интелигентно отношение, качествен монтаж, поддръжка и профилактика.

Ние Ви предлагаме:

  • Качествена и професионална консултация
  • Климатична и вентилационна техника от всякакъв клас, предназначена за европейския пазар
  • Професионален, бърз и качествен монтаж на закупената от Вас стока  или друга техника
  • Сервиз  на високо и качествено ниво
  • Бърза реакция и отстраняване на проблема или дефекта
  • Грижа за Вашата техника и Вашето спокойствие, както и след гаранционно обслужване

Високо качество на изпълнената работа, отговорност към поетите ангажименти и срокове и спазване на всички трудови стандарти и утвърдените стандарти за контрол върху качеството на изпълнение.

Лоялност към клиентите и партньорите ни – гарантирани лоялност и доверие към хората, с които работим и благодарение на които, ние функционираме успешно. Нашите клиенти и партньори ни помагат да се стремим към постигане на най-добро качество, най-добри цени и най-бързи срокове на изпълнение.

Ефективност и ефикасност при изпълнение на всеки проект – нашата водеща задача е да помогнем на клиентите ни да направят оптималния избор, свързан с техните нужди- избор на сплит система, изграждане на климатична или отоплителна инсталация. Направената инвестиция трябва да е напълно оправдан разход, който да има сравнително краткосрочен срок на възвръщаемост.

Opening Hours

Понеделник

09.30ч. – 19.00ч.

Вторник

09.30ч. – 19.00ч.

Сряда

09.30ч. – 19.00ч.

Четвъртък

09.30ч. – 19.00ч.

Петък

09.30ч. – 19.00ч.

Събота

Почивен ден

Неделя

Почивен ден

Свържете се със собственика