Търсене

Виж профил

Виж сайт

СТАМ ЛТД е създадена през 1998 г. с основен предмет на услуги – проектиране, доставка, монтаж, сервиз и цялостен инженеринг на всички видове складови системи.

До момента компанията е реализирала над 1500 проекта на складови системи на Балканите, както и в Италия, Австрия и Русия.

Някои от най-големите ни клиенти са Coca Cola, Liebherr, Schenker, Nestle, Хемофарм, Miroglio,Actavis и много други.

 

Преди 5 години СТАМ ЛТД. беше главен изпълнител на един от най-големите проекти за автоматизирани складове, реализиран за Белла България – 15 000 палети със 7 стакер кранове.

В СТАМ ЛТД работят 71 специалисти – 27 с магистърска степен по икономика, електроника, софтуер, управление и т.н., и 14 с магистърска степен по инженерство.

Основен факт за компанията е, че за последните 15 години ние нямаме забавяне на плащане към нашите доставчици, ДДС или социалното осигуряване. Преди 2 години СТАМ беше одитирана от BCRA * и ни беше дадена оценка A – дългосрочно.

* BCRA – агенция за кредитен рейтинг, е третата квалифицирана рейтингова агенция в ЕС.

В продължение на години ние създаваме най-модерните решения за складово съхранение, които са лесни за използване и водят до ефективност на разходите.С нашите знания и опит ние разработваме иновативни решения за максимално оползотворяване на вашето складово пространство, както и за пълната оптимизация на всички процеси в склада.Ние сме винаги насочени към нови разработки, което ни позволява да можем да предложим модерна и пълна продуктова гама.

От създаването на компанията, ние сме извършили многобройни проекти и монтажи във всички видове индустрии и бизнес, както търговски, така и индустриален.Това ни спечели огромно доверие и репутация на пазара като лидер No1 в решенията за складови системи.

Ние вярваме, че нашите продукти не само отговарят на вашите нужди, но също така допринасят за успеха на вашия бизнес.

Свържете се със собственика