Търсене

Виж профил

Стояновите къщи се намират в село Блъсковци – на 5 км от град Елена. Може да се насладите на уникалната природа, тишина и спокойствие. Районът е богат на местности за разходки, с които може да се отделите от градския шум. В близост се намират язовирите Йовковци и Червенковци.

Къщата е напълно оборудвана с всичко подходящо за една прекрасна почивка – всички необходими уреди и пособия. Подходяща е както за семейства с деца, така и за големи весели компании.

За любителите на туризма в района има екопътеки, които могат да бъдат едно великолепно преживяване. Организиран лов и риболов.

Откъснете се от суровото ежедневие и заповядайте при нас на чист въздух и сред красивата българска природа.

Къщата разполага с три стаи със спални и два фотьойла, трапезария с кухненски ъгъл и обща баня с тоалетна. В къщата могат да спят до 8 човека.

Във всяка стая има телевизор, кухнята разполага с печка (фурна) Раховец, микровълнова печка, два вида тостери, хладилник, кафемашини за еспресо и капсули Лаваца, керамичен котлон и всичко необходимо за приготвяне на храна и хранене.

В двора има барбекю (оборудвано с мивка, хладилник и маса за 10 човека), място за паркиране на 4 леки автомобила, и достатъчно място за игра. Безжичен интернет.