Търсене

Виж профил

Строителни услуги Шумен

Строителни ремонти с качество е компания с над 15г. опит в строително ремонтните дейности. Ние предлагаме на нашите клиенти високо качество на конкурентни цени, съобразени с изискването на клиента, като се съобразяваме с условията предоставени ни от тях.

Пример: в жилището се живее и се прави частично, стая по стая, или офиси магазини и заведения, като на първо място се грижим за опазване на имуществото в поверения ни обект.

Ние извършваме следните строително ремонтни дейности: къртене и извозване на строителни отпадъци, подготовка на основата за последващи строително ремонтни дейности, частично изграждане на Вик и Ел. Инсталации, цялостно изграждане на бани и тоалетни, монтаж на гипсокартон, шпакловка с гипсови смеси, шпакловка с полимерни смеси, професионално безпрахово шкурене, боядисване, декориране с различни видове мазилки и облицовки, подови замазки, саморазливни замазки, облицовки с фаянс теракот и гранитогрес, облицовки с естествени материали: травентин, гранит, мрамор, врачански камък.

Окачени тавани: Армстронг, ламперия, вагонна шарка и т.н.

Цялостно изграждане на външни топлоизолационни системи с експандиран полистирен, каменна вата, гипсфазер, аква панел, магнезиеви плоскости.

Циментови шпакловки,монтаж на метални армировки преди облицоване.

Мазилки за външно приложение: полимерни, силиконови, варовик, мазилки тип имитация на дърво, камък и т.н.

Предлагаме безплатен оглед и в последствие безплатна оферта.

Доставка на материали до мястото на строително монтажните дейности.

Отстъпки за сериозно и добро отношение на клиента взаимствано и от наша страна.

Кореспонденция в гъвкаво време с клиентите, съдействие при взимане на решения за строително ремонтните дейности.

За други въпроси на посочения телефон.