Търсене

Виж профил

Еталбонд

Композитните панели еталбонд навлизоха много бързо в съвременното строителство. Най-широкото им приложение е като архитектурна облицовка на сгради, обличане на колони, облицовка на стълбища, но не на последно място се използва и в интериорния дизайн като окачен таван или като вътрешна декорация. Възможността еталбонд да се фрезова му дава предимство пред много други материали, които са на практика неогъваеми и лесно чупливи. Това предимство на материала ни дава възможност да използваме еталбонд в много и различни сфери на дейност.

Цветовата гама предлага голям избор на цветове и на нюанси.

Еталбонд използва покритие, което ви осигурява минимум 15 години издръжливост, дори при най-сурови условия.

Метални конструкции

Strong GT монтира различни метални конструкции по изискванията на клиента и дадения проект. Разполагаме с екип от професионалисти и винаги се стремим към прецизност и качество на нашите продукти.

Към всеки един наш проект подхождаме индивидулано и се стремим максимално да отговорим на нуждите на клиента.

Сглобяеми къщи

В наши дни, построяването на сглобяема къща означава много повече от просто създаване на жилищни пространства. Съвременната архитектура вече не се определя само с дизайн и функционалност – необходима е и социална ангажираност към обществото, т. е. използването на устойчиви и екологични строителни решения. Ние, в Strong GT, приемаме това предизвикателство и твърдим, че не само предоставяме перфектното сглобяемо строителство на нашите клиенти, но и допринасяме отговорно за развитието на градското пространство, което оформя нашето ежедневие. Това е една от причините всички сглобяеми къщи и сглобяеми сгради на Strong GT да са проектирани, като нискоенергийни или пасивни.

Свържете се със собственика