Търсене

Виж профил

Дългите мигли са едно от най-привлекателните неща, които съставят женската красота. Те отварят визуално погледа и внасят усещане за съблазнителност, мистичност и сексапил.

В последно време особено известна стана процедурата по удължаване с метод косъм по косъм. Ако сте уморени от постоянното поставяне на изкуствени мигли, то със сигурност поне веднъж сте обмисляли този вариант.

Ето какво трябва да знаете за косъм по косъм удължаването.

Какво представлява процедурата?

Както името подсказва, това е начин, с който се сгъстяват и удължават миглите чрез добавяне на екстеншъни или допълнителни косъмчета. Те са изработени от естествена коприна и са изключително леки, което не създава никакъв дискомфорт или неприятно усещане след поставянето им.

Процедурата трае средно между час и половина и два, като към вашите естествени мигли се добавят допълнителните такива. Това се извършва със специално лепило и професионалист, който знае точно как да поставя и залепя миглите. Процедурата не влияе по никакъв начин на естествените мигли. Принципът е, че допълнителните мигли падат в момента, в който се отдели естественият косъм, като не пречат на растежа и не предизвикват накъсване.

Колко е продължителен ефектът?

Можете да подновите удълженията след като допълнителните мигли оредеят или ако забележите, че лепилото вече е загубило своята здравина. Процесът по поддръжка е абсолютно същият като поставянето.

Как да изберем мигли?

Професионалистите, които прилагат процедурата, имат широк набор от копринени мигли, характеризиращи се с различна дължина и извивка. Добре е да изберете една идея по-дълги удължители, за да не е твърде контрастна разликата с естествените ви косъмчета.

Прилагайки този нов метод за удължаване и сгъстяване на мигли вие ще бъдете очаровани от обемни, красиви и естествено изглеждащи мигли.

Ламинирането на мигли е напълно безопасна и безвредна процедура, чрез която се удължават, удебеляват, извиват и заздравяват естествените мигли. В състава на ламиниращия продукт влизат витамини, пептиди и кератин. Системата LVL Lashes работи с различни размери на шаблоните за извиване – според дължината на миглите. Ефектът се запазва 6-8 седмици, без необходимост от специално предпазване на миглите. Можете спокойно да спите в удобната си поза, да миете лицето си, да плувате, ползвате сауна и парна баня, спорт и т.н. Със ставането миглите Ви са в отлична форма! А когато искате още по-изразителен поглед, можете да ползвате спирала.

Процедурата е особено подходяща при:

  • Къси мигли
  • Прави мигли
  • Светли мигли
  • Увредени мигли
  • Както и ако просто искате да подчертаете допълнително естествените си мигли

Забележка:

  • Първите 24 часа след процедурата миглите не трябва да се мокрят.
  • Два дни след ламинирането да не се посещава сауна и парна баня.
Свържете се със собственика