Търсене

Виж профил

Фризьорски салон София

Студио Ellian е фризьорски салон, който предлага различен вид услуги. Фризьорство, козметика, терапия за коса, маникюр и педикюр, терапии за лице, кола маска, процедури за лице, масажи и терапевтична козметика са услугите, които се предлагат от салона. Той е с богат опит, създаден през 2013г. В салона работят професионалисти с богат опит, които имат необходимите сертификати за извършване на услугите.

Студиото се намира на бул. “Витоша” 192, град София. Работното време е от 10 до 20 часа, като ще получите богато разнообразие от услуги от усмихнат и вежлив персонал. От началото на 2019г. студио Ellian създаде и академия за подготовка на професионалисти в областите козметика, масаж, микроблейдинг и поставяне на мигли косъм по косъм. Ellian Academy разполага със сертификат от МОН за обучение в тази сфера.

Лекторите са с дългогодишен стаж в бранша и ще предадат опита си на курсистите. За записване може да се обадите на телефон 0892337373 или на място. При записване трябва да се плати 30% от сумата на курса.

Opening Hours

Понеделник

от 10 до 20 часа;

Вторник

от 10 до 20 часа;

Сряда

от 10 до 20 часа;

Четвъртък

от 10 до 20 часа;

Петък

от 10 до 20 часа;

Събота

от 10 до 16 часа;

Неделя

Почивен ден

Свържете се със собственика