Търсене

Виж профил

Лазерна епилация Карлово

Elysion PRO премахва окосмяването по селективен начин, атакувайки пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на клетката на фоликула без да увреждат кожата.

ЕПИЛАЦИЯ ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА
Elysion PRO премахва нежеланото окосмяване от всички типове кожа (от 1-ви до 6-ти фототип според скалата на Fitzpatrick) през цялата година.
Най-светлите кожи са тези, които позволяват голямо количество енергия под формата на импулс да навлезе в кожата с най-малък риск от нежелани ефекти. Ето защо по-тъмни типове кожа са най-силно ограничени от лазерна епилация, но не и от диодната епилация на Elysion PRO, която третира дори най-тъмния фототип.

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ПРЕДИ ДА СЕ ПОДЛОЖИТЕ НА ПРОЦЕДУРА:
1.Космите в желаната за третиране зона трябва да бъдат обръснати в деня преди процедурата.
2. Най-благоприятното време за започване на процедури с лазерна епилация е 20-ина дни след последното обезкосмяване.
3. По време на процедурите лазерна епилация препоръчваме единствено бръсненена обработваните зони, за да може повече косми да бъдат във фаза на растеж.
4. Препоръчително е да не посещавате солариуми или друг вид слънчеви бани поне 48 часа преди и 48 часа след процедурата.
5. Интервалът между процедурите трябва да е от 30 до 40 дни, за да може повече косми да бъдат третирани, когато се намират във фаза на развитие.
6. Препоръчителният брой процедури е от 6 до 8 при различните зони на окосмяване по тялото. Имайте в предвид, че този брой може да варира, поради индивидуалните особености на всеки един организъм.

КАКВОДА ОЧАКВАТЕ СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА:
След процедура лазерна епилация с Elysion PRO коренът на косъма и неговата външна част изгарят под въздействието на топлината на лазерния лъч. После корена и подкожната част на косъма биват избутвани като се появяват на повърхността на кожата, имитирайки растеж. След десетия ден от процедурата косъмчетата започват да падат като това продължава около две седмици.
Ефектът от лазерната епилация с Elysion PRO се вижда още след първата процедура!

С всяка следваща процедура ефектът се засилва, докато космите не намалеят до 90% в зависимост от индивидуалните особености на организма.
Поддържащите процедури лазерна епилация се правят веднъж годишно при необходимост.