Търсене

Виж профил

Фризьорски услуги София

Студио М успешно работи от месец ноември 2017 г. В интериора му е включена стена от скандинавски мъх в зелено, който се намира в педикюрния кът. Той пречиства въздуха, в салона, и има детокс ефект. Салонът е представителен фокус салон на американската марка Paul Mitchell, намира се в престижния квартал Изток. Голяма част от нашите клиенти са дипломати от различни посолства, а също и посланници, заедно с техните съпруги. Салонът е предпочитан и посещаван от достаизвестни български звезди. Тук своят чар поддържа великата Стоянка Мутафова, често ни посещава прекрасната Силвия Кацарова, а също и певицата Кичка Бодурова.

Здравето на краката си поддържа с медицински педикюр при нас уникалния и неповторим Васил Найденов. Актрисата Албена Михова също е част от звездните ни клинети. Униформите на Студио М са създадени специално от чаровната Галя от балет Сатен.

В салона се предлагат всички видове фризьорски услуги, маникюр, педикюр, специален медицински педикюр (третиране и лекуване на всякакви проблеми на краката-мазоли,криви и врастнали нокти, кокоши тръни, гъбички), терапии за ръце и нокти, спа педикюр и различни терапии за крака, частични масажи (ръце, крака, лице, врат и гръб), освежаващи и хидратиращи терапии за лице.

За красив маникюр салонона се доверява на престижната американска марка CND. Нейните продукти са изключително висок клас и много щадящи за ноктите.

Свържете се със собственика