Виж профил

Свинеферма Пловдив

Еко Свинеферма продава  малки ПРАСЕНЦА и угоени ПРАСЕТА.

Продавам малки прасета порода „Ландрас“, Прасетата са хранени с екологично чиста храна.

Характеристики на породата Прасето Landrace е добър източник на бекон за големи животновъди, но има редица значителни недостатъци. Чистопородните ландра са със слаби крака, които не могат да издържат теглото на тялото и са много податливи на болести… За да подобрят характеристиките на породата, чистокръвните Landrace се кръстосват със свине от други породи, като например: Голямо бяло.

Прасетата, получени в резултат на тези кръстоски, превъзхождат чистокръвните ландраси по производителност на месо и се отличават от тях по по-силен имунитет и по-малко причудливо съдържание.

Продуктивни качества Представителите на породата имат висока производителност на месо. Нетният добив на месо на възрастен човек достига 70%. В същото време месото има отлични вкусови характеристики и принадлежи към категорията постно. Дебелината на подкожната мастна тъкан не надвишава 2 cm.

Елитна порода, повече МЕСО вместо сланина.

Фермата предлага и ХАМОН по автентична испанска рецепта.

Испанската шунка, наричана Хамон (Jamon) е национален деликатес за Испания, но и за много други страни. Приготвя се от специални породи прасета и в зависимост от породата им и начина на хранене тя се дели на два вида – Иберико и Серано. Серано,която се произвежда само от бели прасета и Иберико от Иберийски прасета хранени със жълъди.

Днес за приготвянето на така известния хамон се спазват строги правила при неговото производство. След като е транжирано съответното парче месо се започва частта с осоляването му и изсушаването. Този процес на осоляване задължително се провежда в хладни помещения при съответна температура, която не надвишава 5 градуса С. Времето на изсушаване и осоляване е в рамките на две седмици.

МЕСО В СОБСТВЕН СОС – ВКУСОВЕ, В КОИТО ЩЕ СЕ ВЛЮБИТЕ! ОТ Свине Ферма „Рязата“.

Буркани МЕСО в собствен сос от Свине Ферма „Рязата“. За много хора няма ли месо на трапезата, тя сякаш не е пълна.

Традиционно те се приготвят, когато се заколи животно, за да се съхрани добре месото, запазвайки всичките си ценни качества, и да е готово за хапване.

Адрес:

Адрес:

село Чешнегирово, ул.Стадиона 3

Телефон: