Виж профил

Сладкарница Павликени

Фирма Мери и Ваня ООД стартира дейност през септември 2018 година, в областта на производство и продажба на сладкарски изделия.

Нашата история е много кратка, все пак от скоро сме на българският пазар. Дълги години живяхме в чужбина и по точно в Италия, работейки в сферата на сладкарството. При завръщането ни в България без да се замислим решихме да отворим собствена сладкарница, но с малко по различен принцип на работа. Ние работим с фантазията на нашите клиенти.

Външният вид на тортата е изцяло по желание на клиента. Също така даваме възможност на клиентите ни да изберат вкусът на тортата, като им предоставяме възможност да дегустират и избират точният за тях вкус.

В кафе- сладкарницата изложените артикули се продават на парче така клиентите ни могат да опитат от всичко с което разполагаме в този момент. От домашно приготвени сладки до вкусни пастички и торти приготвени по чуждестранни и български рецепти.

За поръчки

Приемаме поръчки както от Павликени и общината в която се намираме, така и от съседните общински градове като: Велико Търново, Габрово, Сухиндол, Свищов и др.

При необходимост на разстояние до 300км и заявка над 100лв можем да я доставим на адрес.

за поръчки: Тел: 0888 930 674