Търсене

Виж профил

Кафе сладкарница Бургас

Добре дошли в “Sweet Rony”. Създадохме тази малка сладкарничка с много любов, за да може да се докоснете и насладите на страхотни изкушения!

Името на заведението е вдъхновено от сладкия домашен любимец на собственикът, френският булдог Рони. Той е и рекламното лице на сладкарницата, която се намира в непосредствена близост до ветеринарна клиника.

„Идеята ми още като отворих мястото беше клиентите ни да се чувстват спокойни да идват при нас със своите домашни любимци. Случайност е, че точно до мястото има ветеринарна клиника и през лятото често се случваше клиенти на клиниката да сядат при нас, докато чакат за преглед“, разказва Георги.

„Всичките ни торти са пресни и държим да са с качествени продукти. Освен популярни и класически, имаме много видове здравословни торти – с чия, такива без захар, с ядки и плодове… затова и клиентите ни са разнообразни“, допълва Георги.

Кафе – сладкарница Sweet Rony е чисто, приветливо и уютно място, където всеки клиент е посрещнат с радост, за да избере от над 30 вида торти, от класически, през домашни до оригинални, авторски рецепти.

Но освен обстановката и добрия вкус, най-важното, което мястото носи е настроение, защото хората там работят с отворени сърца за своите клиенти.

Във връзка с приетите епидемиологични мерки, кафе – сладкарница Sweet Rony, продължава работа при следните условия:

  • Десерти и напитки се предлагат само за извън заведението.
  • Приемат се поръчки за торти.
  • Работно време до 18:00ч.