Търсене

Виж профил

Наргиле бар Хасково

Верига заведения ‘“TABU“ отваря врати на първото си заведение през 2016 година. То е разположено в квартал „Красна Поляна 2“. Заведението е смесица от арабския стил, съчетан с духа на новото време. Заведението е разделено на две части, като едната част е вътрешна, изпипана в духа на културата от Близкия Изток. Външната част разполага с удобна градина, която през лятото е открита, за да може гостите на заведението да се наслаждават на прохладните летни нощи. През студените зимни месеца градината се затваря и утоплява. Със своята уютна обстановка, TABU ще ви пренесе до една далечна култура и ще се докоснете до Близкия Изток, благодарение на наргилетата, направени с най-добрите аромати-Al Waha, Al Fakher, Argelini и Gazi.

През 2017 година в Студентски град отваря врати и второто от този тип заведения TABU. То е разположено на оживена локация в центъра на студентския живот. TABU студентски град разполага с голям капацитет от места благодарение на своите три етажа. Първият етаж е в изцяло арабски интериор. Вторият етаж на заведението е разделен на две, като отново е заложено на арабска тематика, но и разполага със затворена градина, която се утоплява зимата.

Третият етаж предлага уникална гледка към полите на Витоша. Изпипано в духа на арабската култура, заедно с ароматните наргилета, направени с най-добрите вкусове-Al Waha, Al Fakher, Argelini и Gazi, ТАBU ще ви пренесе до един различен свят. Година по-късно в град Хасково отваря и третото засега заведение TABU. Заведението не е с голям капацитет, но бързо се превърна в едно от любимите заведения на хората от града със своята уютна обстановка, ароматни наргилета и достъпна локация.