Виж профил

Автомивка Монтана

Доволните клиенти са най-добрата реклама за автомивка „ТЕДИ АУТО“. Автомивката предлага абонаментно и комплексно почистване за вашите автомобили. – цялостно почистване, Пране на килими и пътеки, Пране на тапицерии.

Ние Ви предлагаме пране и освежаване на тапицерии на всички видове леки и товарни автомобили, бусове, автобуси включително кожени автосалони и гюруци на кабриолети, измиване и освежаване на интериора и екстериора.

Полиране на МПС, потъмнели фарове и хромирани повърхности. Блестеше през лятото, защо да не е като нова и сега!? Довери се на специалистите в почистването от Автомивка Фиро да се погрижат за всяка прашинка от автомобила!! Друго си е професионалното чистене, да не се лъжем! Безопасни към боята обезмаслители в автопяната смъкват масло, петна от гориво и спечена кал.

Цветът на автобоята е подчертан като нов, а джантите светят като нови. Купето е старателно почистено с прахосмукачка, стелките са изпрани, интериорът ухае свежо. Ще се върнеш отново, защото колата ти го иска!

Всички дейности се извършват с щадящи околната среда препарати с гаранция за качеството на конкурентни цени в удобно за Вас време. Издаваме и данъчна фактура за корпоративните ни клиенти.