Techno DE maxx

Магазин за хладилници | Магазин за бяла техника | Магазин за съдомиялни | Магазин за битова техника | Магазин за черна и бяла техника в село Петърч

Контакти


Адрес

с.Петърч, ул.Хан Аспарух 71

GPS

42.844117297543, 23.14837014758

Телефон

електронна поща


Работно време

Място за реклама


Techno DE maxx е магазин за бяла и битова техника със ТРАНСПОРТНИ ЗАБЕЛЕЖКИ!!  В нашия магазин ще откриете разнообразие от електроуреди, перални, хладилници, и много други, всичко необходимо за дома и офиса ви.

Всички продукти, които предлагаме, са с гарантиран произход от Германия, което ви дава увереност в тяхното качество и дълъг експлоатационен живот. Техниката ни е произведена от водещи марки на пазара, които са си заслужили репутацията си сред потребителите.

Освен качествени продукти, ние също така се грижим за удовлетворението на нашите клиенти. Персоналът ни е отзивчив и винаги готов да ви помогне с професионални съвети и информация. Ако имате въпроси относно някой от нашите продукти или се нуждаете от помощ при избора на най-подходящата техника за вашите нужди, ние с удоволствие ще ви насочим към правилното решение.

Освен това, предлагаме възможност за лизинг на техника, която ви интересува. Така ще можете да си осигурите желания продукт, без да се налага да го закупите напълно. Избирайки лизинг, ще можете да се възползвате от предимствата на съвременната техника, без да тежите веднага върху бюджета си.

За да се свържете с нас и да получите повече информация за нашите продукти и услуги, може да ни потърсите на телефон 0884535544. Нашите сътрудници с радост ще отговорят на вашите въпроси и ще уредят за вас удобно време за посещение на магазина ни в село Петърч-център.

Благодарим ви, че избрахте Techno DE maxx!

Местоположение на картата

Изпрати съобщение

Ново търсене

Оставете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *