Търсене

Виж профил

Козметични продукти TianDe

Здраве и красота с нашите продукти, приготвени по тибетски рецепти. Без парабени и оцветители, напълно натурални.

Никога преди пътят към щастието, младостта и красотата не е бил толкова лесен, както и идеята – толкова ясна и очевидна.

Всичко започва от един сън. От една мечта за съвършения свят. Нечие въображение, съчетало цялата бездна на любовта с капчица късмет, помогна тази мечта да се превърне съвършената Идея: ние създадохме компания, чийто цели са устремени към върховете, към небето. Начинът на реализация на тази перфектна идея, представени в идеалния маркетингов план на фирмата, е трамплин за грандиозно изкачване на стълбицата на успеха! И е абсолютната гаранция за успех!

Ние стоим твърдо на земята и сме сигурни!

И най-съвършената идея е безплодна без надеждна основа. Съвършените продукти на TianDe, създадени по традиционни рецепти от източната медицина, чието качество и полезност е доказано от векове, дават възможност на добрата идея да се превърне в реалност, с която ние се гордеем.

Попълвайки света с красота и любов, перфектната Идея и съвършените продукти на TianDe се пренасят от човек на човек, зараждайки перфектен екип. Екипът на свободни и щастливи хора, които управляват мечтите и живота си.

Светата Тройца – на идея, продукти и екип – създава хармонията на съвършената красотата на света, на прекрасния свят на вашите възможности – светът на TianDe! Философията на небесната хармония, която е от основно значение за рецептите на източните лечители и енергията на красотата, която се съдържа във всяки наш продукт, сътворяват искрицата на щастие, която се дава от ръка на ръка в нашия свят на TianDe. Това е съвършенството, което ние споделяме с вас с цялото си сърце!

Тианде е руска компания създадена през 2007 година в град Барнаул от петима предприемачи, вложили личен капитал. Тяхната идея е да създадат компания, която носи здраве и красота на ползващите продуктите и развитие на работещите в техния екип.

Свържете се със собственика