Тим Груп 87 ЕООД

Вътрешни ремонти | Поставяне на хидроизолация | Ремонтни дейности | Ремонт на бани | Строителна фирма | Поставяне на топлоизолация | Строителна бригада Неделино

Контакти


Адрес

гр. Неделино, ул.Здравец №2

GPS

41.456355348611, 25.078746748587

Телефон

електронна поща


Работно време

понеделник

С предварителна уговорка

вторник

С предварителна уговорка

сряда

С предварителна уговорка

четвъртък

С предварителна уговорка

петък

С предварителна уговорка

събота

С предварителна уговорка

неделя

С предварителна уговорка

Място за реклама


Добре дошли в Тим Груп 87 ЕООД, вашата дестинация за висококачествени услуги в областта на строителството и ремонтните дейности. Ние сме специализирани в предоставянето на комплексни решения за топлоизолация, хидроизолация, монтаж на камък, плочки и вътрешни мазилки, които ще превърнат вашите проекти в реалност.

С над 6 години опит в индустрията, нашият екип от професионалисти гарантира високо качество на изпълнение и надеждност във всеки един проект, с който се ангажираме.

Нашият приоритет е да задоволим изцяло нуждите и очакванията на нашите клиенти, като предлагаме индивидуален подход и персонализирани решения за всяка задача.

С най-съвременните технологии и материали в индустрията, ние осигуряваме ефективност, издръжливост и естетика във всички наши проекти.

От топлоизолация и хидроизолация до монтаж на камък, плочки и вътрешни мазилки, ние сме вашият надежден партньор за успешното осъществяване на всяка строителна и ремонтна задача.

Свържете се с нас днес, за да започнем работа по вашия проект.

Местоположение на картата

Изпрати съобщение

Ново търсене

Оставете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *