TОП Клима Сервиз

Ремонт на климатици | Профилактика на климатици | Монтаж на климатици | Продажба на климатици Сливен

Контакти


Адрес

гр.Сливен, ул. Г. С. Раковски № 52

GPS

42.6816536, 26.3228685

Телефон

електронна поща


Работно време

понеделник

9:00 ч. – 18:00 ч.

вторник

9:00 ч. – 18:00 ч.

сряда

9:00 ч. – 18:00 ч.

четвъртък

9:00 ч. – 18:00 ч.

петък

9:00 ч. – 18:00 ч.

събота

Почивен ден

неделя

Почивен ден

Място за реклама


В TОП Клима Сервиз предлагаме пълна гама от услуги за вашите климатични, отоплителни, хладилни, вентилационни и соларни инсталации. Независимо дали сте собственик на дом, офис, магазин или индустриален обект, ние сме тук, за да ви помогнем да създадете комфортно и здравословно пространство.

 Нашите услуги включват:

– Продажба на висококачествени климатични системи от водещи производители;
Предлагаме богат асортимент от климатични, отоплителни, хладилни, вентилационни и соларни системи на водещи марки. От консумативи до иновативни технологии – имаме всичко, от което се нуждаете за вашето уютно и ефективно жилище или бизнес пространство.

– Монтаж на климатични системи с гаранция за безпроблемна работа;
Нашите квалифицирани техници се грижат за безпроблемното монтаж на вашите системи. С усърдие и внимание към детайлите, гарантираме, че всяка инсталация е извършена с максимална точност и професионализъм.

– Професионален ремонт и сервиз на вашите климатични уреди;
В случай на проблеми, ние сме тук, за да ви помогнем! Нашите експерти се справят с всякакви видове ремонти – бързо, ефективно и надеждно. Не се притеснявайте за сигурността и комфорта на вашето пространство – оставете го в нашите ръце.

– Предлагаме редовна профилактика за оптимална ефективност и дълъг живот на вашите инсталации.
Предпазвайте вашите инсталации от непредвидени проблеми чрез редовна профилактика. Нашите специалисти предлагат комплексни прегледи и поддръжка, които ще удължат живота и ефективността на вашите системи.

Нашите експертни техници са подготвени да отговорят на всяко ваше изискване и да осигурят бързо и качествено обслужване.

Не се колебайте да се свържете с нас днес за безплатна консултация и оферта по вашите нужди за климатизация и отопление. В TОП Клима Сервиз сме тук, за да направим вашият живот по-комфортен и удобен!

Местоположение на картата

Изпрати съобщение

Ново търсене

Оставете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *