Търсене

Виж профил

Виж сайт

Пчеларска ферма Топалов мед е създадена през 2009г. като е започнала с 70бр. пчелни семейства разположени на един пчелин в обл.Търговище.

Топалов Мед е бързо развиваща се фирма, която внедрява най-съвременните технологии в областта на пчеларството, участва успешно в четири пчеларски проекта като през 2014г. е създала 2500бр. пчелни семейства, които се разполагат на единадесет места в покрайнините на област Търговище.

Създава цех за производство на биологични восъчни основи и храни за пчели,като работи както на свободния пазар така и индивидуални поръчки и услуга ишлеме.

Топалов Мед е еквивалент на качество и резултати, доволни клиенти, традиции и коректност във взаимоотношенията.

Ние сме в постоянен контакт със световните лидери за производство и преработка на пчелни продукти и присъстваме на всички търговско представителни изложения/ панаири/ като по този начин гарантираме, че сме първите, които ще внедрят всякакви нови въведения.

През 2014г.фирма Топалов Мед изгражда модерна производствена база в гр.Търговище. Започва практикуване на подвижно пчеларство и опрашване на различни култури като по този начин добива няколко вида пчелен мед – акациев, лавандулов, липов, слънчогледов и билков. Освен тях произвежда и пчелно млечице, пчелен прашец и прополис.

Извършва услуга опрашване на най големите водещи фирми на пазара в България за производство на семена /слънчоглед/,които се превръщат в надежни партньори на фирмата.

В началото на 2012г.проектира и произвежда Изилоудър /машина за подвижно пчеларство/, като по този начин усвоява не само производството на пчелни продукти, но и разработва и произвежда машини в областта на пчеларството.

Дългогодишният ни опит,квалифицираният и отлично обучен персонал,съчетани с най-съвременното оборудване и мащабите на нашата компания,представляват най добрата гаранция за цените и качеството на произведените от нас продукти,както и на предлаганите от нас стоки.

Свържете се със собственика