Търсене

Виж профил

Озеленяване Сливен

Топиари ЕООД е фирма за озеленяване в Сливен. Ние извършваме всички дейности свързани с изграждането на дворове и градини.

Топиари ЕООД се занимава с интериорно озеленяване на хотели, админситративни сгради, частни домове, хотели, и ехтериорно озеленяване на дворни и паркови градини, междублокови пространства, морави и др. Флореро предлага още проектиране, поддръжка и консултация.

Предлагаме още дизайн и озеленяване на градини пред офиси, шоуруми и магазини, дизайн на градини пред ресторанти, кафета, заведения за бързо хранене, озеленяване на почивни бази, бензиностанции, газстанции и метанстанции, озеленяване на производствени цехове, халета и бази.

Предлагаме още професионално озеленяване на частни вили и къщи, дворове, резиденции, представителни паркови части и обществени зелени площи.

Доверете се на нашите специалисти в изготвянето на проекти за озеленяване, ландшафтна архитектура и дизайн, както и специалистите ни по реализиране на озеленителни проекти и професионална абонаментна поддръжка на градини и дворове.

Засаждане на всички видове декоративни растения, засаждане и озеленяване на дворове и градини с едроразмерни дървета и храсти, зацветяване и аранжиране на цветни фигури за целите на озеленяването.

Нашите опитни специалисти – озеленители предлагат още изграждане на градинскидекоративни пътеки и настилки, каменни плочопътеки на тревнафуга, изграждане и аранжиране на алпинеум, скален цветен къти каменни скулптори за декорация и дизайн в градината идвора.

Предлагаме още специализиранаабонаментна поддръжка на градини, частни дворове, общественизелени площи и паркове, поддръжка на озеленени от нас обектии такива изградени от колеги озеленители.