Търсене

Виж профил

Ние проектираме и изпълняваме цялостни интериорни решения на жилищни и обществени сгради. Фирмата ни е специализирана в производството и продажбата на широка гама корпусни мебели от ПДЧ и МДФ – бутикови кухни, спални и холно обзавеждане.

Предлагаме Ви цялостно изграждане на конструкции и изделия от дърво – навеси, покриви, градински беседки, сенници, перголи, козирки, навеси за дворни барбекюта, тераси и др.

Едно от нещата, за които неизменно идва време, рано или късно е ремонтът на покрива. На практика в този свят няма вечни неща, а това в пълна сила важи и за вашия покрив.

Най-честият проблем преди да потърсим фирма за ремонт на покрива, са течовете от него. Това е ясен знак, че е дошло време да ремонтираме покрива, за да си осигурим комфорт и спокойствие.

Друг важен елемент при ремонта на покрива е Гаранционната карта. Винаги избирайте фирма с дългогодишен опит, която след ремонта ще ви издаде Гаранционна карта.

Покривът е един от най-важните елементи на една сграда, който ни гарантира комфорт при най различни климатични условия. Не бива да го подценяваме, нито да пестим при ремонта на покрива, ако не искаме да изложим на опасност комфорта в нашия дом.

Много важно е всички фирми, които извършват ремонт и хидроизолация на покриви е да спазват всички технически изисквания. Добре е фирмата, която ще извърши ремонта, да има нужния опит. Освен това много е важно изпълнителят да извърши ремонтните дейности с качествени материали, с доказан произход. По този начин фирмата-изпълнител ще гарантира на клиента добре свършена работа и гаранция за качество. Винаги се доверявайте на фирма с дългогодишен опит и не забравяйте, че всеки един ремонт на покрив е сложна и отговорна задача и трябва да се отнесете отговорно към нея.

Покривите биват скатни и равни (плоски)

Ремонтът на скатните покриви е много опасна и трудна задача. Не всеки може да си отремонтира покрива, особено когато той е с много голям наклон. Когато става въпрос за покриви най-добре е да се обърнем към специалисти с изградени процедури и опит, които са наясно с детайлите за работа и безопасност при този тип дейности.

Ако покривът тече от доста време, това може да доведе до изгниване на греди и дъски и тогава е нужен генерален ремонт.

Другият вариант за ремонт на скатен покрив е претърсване (пренареждане) на вече съществуващия покрив, като се направи скара от летви, нова подкеремидна мушама и подмяна на счупени керемиди или ако старите керемиди са счупени, износени, доставка и монтаж на нови.

Също така доставяме и монтираме Битумни керемиди, подмяна на водосточни тръби, улуци, общивка на комини и т.н.

Свържете се със собственика