Търсене

Виж профил

Къща за гости Берковица

Къща за гости Трите веранди се намира на 70 км. от гр. София и е разположена в подножието на Стара Планина точно под връх Ком. Тя е разделена на два етажа (2 самостоятелни спални с двойно легло и 1 самостоятелна стая с две единични легла, два хола с удобни дивани (тип матрак, а не пружина) и много тераси, които през летните месеци са много приятни за почивка. (Къщата е подходяща за 6/8 госта). На разположение за вас има още: механа, барбекю, камина, двор с много зеленина, надуваем басейн, шум на течаща река.

Ако сте любител на зимните спортове има ски писти. Те са изключително благоприятни за начинаещи. Цената на дневната карта е доста по-евтина, а условията са отлични за ски или борд.

Ако пък искате да се разхождате през летните месеци има изобилие от Еко-пътеки. (Хайдушки водопади, пещера мрамор, самарски кладенец, връх Ком). Къщата за гости в гр. Берковица предлага на своите гости възможност за една незабравима почивка. Тя е подходяща за група приятели, за отдих през уикенда, както и за семейни събирания за нова година, Коледа и т.н. В съседство има много вили и къщи за гости. Разстоянието до връх Ком е 12 км., където ако сте любител на зимните спортове има ски писти. Те са изключително благоприятни за начинаещи. Цената на дневната карта е доста по-евтина, а условията са отлични за ски или борд. Ако пък искате да се разхождате през летните месеци има изобилие от Еко-пътеки. (Хайдушки водопади, пещера мрамор, самарски кладенец, връх Ком).

В близост до оградата тече малка рекичка, в която любителите на риболова могат да си пробват късмета, а за по-нетърпеливите могат да се задоволят с някой рак. Реката е доста студена, така че би била чудесен избор при изстудяването на една бира или диня през лятото. Ако си оставите прозореца отворен шума на реката ще Ви накара да се пренесете в рая докато спите.

Разстоянието до центъра на гр. Берковица е само 15 минути пеш, а пък в близост се намира още спортен център „Мрамор“, в който има: футболен стадион, стадион за ръгби, изкуствено игрище за футбол, тенис корт, игрище за волейбол и писта за ски бягане.

Отоплението в къщата е на ток с електрически конверторни радиатори. В механата има камина на дърва, а на едната тераса има голямо външно барбекю отново на дърва.