Търсене

Виж профил

Затъмняване на автомобили София

1. Поставяне на фолио на автомобилни стъкла.

  • Фолиото за стъкла осигурява комфорт при шофиране, като неутрализира силната дневна светлина и ярките фарове нощем. Фолиата, с които разполагаме са с различни цветове и плътност, така че можете да изберете цвят, които да се слее с интериора и цвета на автомобила. Фолиото на стъклата, придава загадъчност на автомобила и осигурява дискретност при шофиране. Фолиото може да бъде поставено на всякакъв вид и форма стъкло.

2. Поставяне на фолио на фарове и стопове.

  • Фолиото за фарове и стопове е изключително полезно. То може да бъде както цветно, така и напълно прозрачно. Тъй като този материал е предназначен само за фарове и стопове, загубата на светлина е минимална. Предназначението на фолиото е да предпазва фаровете и стоповете от вредните UV лъчи. В резултат облепените с фолио фарове и стопове не се напукват и не пожълтяват. Фолиото осигурява и по-голяма здравина на повърхността, така че при евентуален лек удар фаровете и стоповете на автомобилите имат по-голям шанс да останат незасегнати. Фолиото предпазва и облепените повърхности от удари от камъчета, които могат да надраскат или спукат пластмасата на фаровете и стоповете по време на шофиране, особено с по-висока скорост.

3. Поставяне на фолио – цялостно и частично облепване на превозни средства.

  • Предлагаме и сме реализирали многобройни креативни решения от различни цветове, графики и картини. Възможност за честа смяна на дизайна и цвета. Работим с фолиа с високо качество, пореди което гланца на автомобилите почти не изсветлява с времето. Предлагаме фолиа от различни ценови диапазони, така че бъдете сигурни, че ще намерите добрата цена за вас. Времето за облепване на цял лек автомобил е от 1 до 3 дни. Срокът е за предпочитане, пред този на цялостното пребоядисване на автомобила, което може да отнеме до 2 седмици. Фолиото се отстранява лесно от автомобила при необходимост и запазва оригиналната боя на автомобила с непроменен цвят.

4. Изработка и залепване на надписи и табели.

  • Разполагаме с необходимите машини и широка гама от фолиа, с които можем да изработим практически всякакъв вид залепващи надписи и табели. Рекламните материали, изработени от фолио, могат да се поставят на всякакви повърхности – стъкло, дърво, метал, пластмаса и други. Ние ще изработим желания от Вас надпис или табела, в цветовете и размерите, които желаете и ще поставим професионално фолиото, така че да гарантираме неговата здравина и естетическия му вид.

5. Облепяне на витрини, офиси и магазини.

  • С помощта на фолио лесно, чисто и бързо можете да промените дизайна и интерииора на всеки офис, магазин или витрина. Предлагаме облепяне с един от най-предпочитаните за работни помещения материал – фрост фолио. Това е фолио, което главно се използва в офиси или в дома за личен комфорт. То изглежда като заскрежено стъкло, през което не се вижда и от двете страни на стъклото, но за разлика от плътните фолиа, то пропуска слънчевата светлина, което го прави предпочитано от много клиенти. Интериорът допълнително може да се промени с облепяне с фолио на мебели, части от тях или на цели секции. Фолиата за мебели са често търсени именно защото за кратко време и на добра цена можете да промените интериора си. Новите марки фолиа позволяват и лесно и бързо отново да върнете оригиналния вид на мебелите си или да подмените отново цветовите гами и композициите. По този начин дома или офиса придобива различна визия.

6. Противоудърно фолио

  • Фолиото се поставя върху повърхности, които са изложени на условия, които застрашават неговата цялост. Противоудърното фолио предпазва облепеният елемент от надрасквания, драстични промени в климата, природни явления, щети нанесени от животни и др. Подходящо е за облепяне на всякакъв вид повърхности и е безцветно.