Търсене

Виж профил

Вълчановата къща се намира в село Фотиново, в близост до Батак.

Вълчановата къща се намира на 1100 м надморска височина в центъра на с. Фотиново. С Родопския си стил къщата предразполага своите гости за истинска почивка далеч от шумното ежедневие. Всяка една от нейните уютни стаи има красива тераса с разкриващи гледки на борови и широколистни планински възвишения.

Механата от своя страна ни приветства с топла камина и приятна музика. Старинната и обстановка, изразена от красиви дърворезби, дялани камъни и вкусно приготвена храна допълва приказката на Родопа планина.

В близост до нас можете да посетите още: крепост Перистера, пещера Снежанка, Баташка църква.

Село Фотиново се намира в северозападни Родопи, източно от Батак и южно от гр. Пещера, сгушено в пазвите на зелените гори, то може да Ви очарова с красиви гледки и незабравими преживявания. С чистия боров въздух, следвайки бистроструйната Фотинска река, се пренасяме в приказката на Родопа планина.

Минавайки по римски мостове и полегати пътечки, усещайки аромата на горски цветчета и чувайки песента на птички се спускаме към неповторимите Фотински водопади. Първия водопад е висок 6-7 м, вторият най-висок и буен е 17-18 м и 5-6 м е третия пад най-малък, но допълващ идеално панорамната гледка на трите водопада с обща височина около 30 м, разположени на 900 м надморска височина.

 

тип места брой от типа силен летен слаб летен силен зимен слаб зимен друг сезон
стандартна стая 2 7 69 лв 69 лв 69 лв 69 лв 69 лв
лукс стая 2 2 79 лв 79 лв 79 лв 79 лв 79 лв
апартамент 2 1 109 лв 109 лв 109 лв 109 лв 109 лв
Свържете се със собственика