Виж профил

Довършителни ремонти София

Ванива Строй ЕООД е компания в сферата на строителството и ремонтите с близо 11-годишен опит. Нашият екип от млади, креативни и амбициозни служители, експерти и строителни техници с дългогодишен стаж в сферата са тук, за да отговорят на Вашите нужди, да Ви консултират и да анализират възможностите.

Ние сме отворени да предложим всякакви възможности за постигане на перфектни резултати. Вашите цели са и наши.  Отзивчиви спрямо желанията на нашите клиентите, коректни спрямо обещанията, които даваме, ние носим отговорнст към качеството на услугите, които предлагаме и ангажиментите, които поемаме!

Работим във всички сегменти – жилищни и ваканционни имоти, луксозни имоти, търговски имоти и офиси, къщи, хотели.

От нашето създаване до днес успяхме да се утвърдим като лидер в ремонтните дейности както с български, така и с чуждестранни клиенти. Познати сме с отличното обслужване, което предлагаме и постоянните иновации, които правим, за да следваме най-добрите световни практики и въведения.

Доказали сме се в успешната реализация на множество обекти, стотици кв.м. жилищна площ, апартаменти, къщи, офиси и различни други видове имоти.

Можем да гарантираме качеството на работата си с  безупречен имидж и изпълнение на всички поети ангажименти и постоянни иновации,

За нас удовлетворението не е само успешният бизнес, а най-вече доволните клиенти. Ето защо, всичко, което правим в нашата работа, има една основна цел – щастливи и доволни клиенти и изграждане на дългосрочни отношения.

Свържете се със собственика