Търсене

Виж профил

Магазин за плодове и зеленчуци София

„Магазин за плодове и зеленчуци – Венци” предлага на своите клиенти пресни и свежи продукти. Нашата основна идея в началото беше да създадем местенце, където хората могат лесно да получат прясно изцеден сок от всякакви плодове и зеленчуци по техен избор. За секунди пред погледа на клиентите и с помощта на качествени машини се получава една витаминозна бомба и то на съвсем достъпна цена. В последствие обаче започнахме да доставяме продукти и според нуждите на хората в квартала. Така се превърнахме в местенце за всичко. Предлагаме най-различни хранителни продукти – от хляб и сирене до кедрови ядки, семена от чия и снакс от киноа.

В момента нашата основна цел е да доставяме на клиентите си прясна и свежа храна – прясно изцедени фрешове, огромно разнообразие от плодове, зеленчуци и ядки, всякакви хранителни стоки, множество минерални и безалкохолни напитки, бира.

Залагаме на качествените плодове. Макар и вносни през зимните месеци, те притежават неустоим вкус. През лятото залагаме основно на местни производители с доказано качество.
За зеленчуците гарантираме уникална свежест целогодишно, тъй като доставяме всеки ден най-пресните и избрани видове.
Работим с ресторанти, хотели и други по-малки магазини, където се опитваме да поддържаме същото отлично качество на плодовете и зеленчуците. Обръщаме внимание на всеки малък детайл и се съобразяваме с нуждите на всеки наш клиент. Изработваме заявките, така че да бъде удобно за вас.

Партньори сме с едни от най-големите производители на здравословна и питателна храна. При нас може да откриете продукти на марки като „Kotányi” – австрийска фирма за билки и подправки, Хлебозавод „Елиаз”, Плодов Чипс „Syr Nice”, Протеинови барове и енергийни храни „Фит спо”, Здравословни, диетични, диабетични и Био храни – „Път към здраве”, Чай с джинджифил „Verve”, Сладоледи Нестле, както и много други.

Свържете се със собственика