Търсене

Виж профил

Ковано желязо Пловдив

Фирмата е производител на ковано желязо за цялата страна.

Дейността включва производство и монтаж на изделия от желязо на перфектни цени. Фирмата изработва интериорно и екстериорно обзавеждане и други изделия, с осигурени доставка и монтаж. Предлага изработка на уникални врати, огради, пейки, навеси, шатри и интериорни и градински аксесоари от ковано желязо, изработени по проекти на фирмата или Ваши идеи.

Във фирмата работи отговорен екип от изпълнители, които влагат цялото си усърдие и усвоени умения в изработката на изделия от ковано желязо с отлично качество. Направени с усет към детайла, по проект на клиентите или по предложени от фирмата модели, металните изделия и конструкции се отличават с ярка индивидуалност. Ръчното оформление и изковаване на различните по големина и форма профили ги прави изящни метални пластики. Богатата гама модели, по които се изработват изделията, задоволяват и най-претенциозните вкусове на клиентите. В тях умело са съчетани традицията и съвременните модерни елементи.

Стилът на работа дава множество предимства като – кратки срокове, точна изработка и отлично качество, което оформя конкурентни цени, а натрупаният повече от 10-годишен ефективен опит дава на фирмата самочувствието и на лидер в този бранш.

Желаете да поръчате изделия от ковано желязо или други метални изделия или конструкции – позвънете и поискайте оферта от нашата фирма.