Търсене

Виж профил

Виж сайт

Багери и самосвали под наем Пловдив – Ви Проект Инвест ЕООД

Багери и самосвали под наем Пловдив (Ви Проект Инвест) предлага широка гама от лека и тежка строителна механизация и оборудване под наем. До сега сме изградили трайни партньорски отношения с фирми, както и голям брой частни лица, които не се занимават професионално със строителство.

Екипът на Ви Проект Инвест следи всички европейски тенденции с цел да предостави по – качествено обслужване на своите клиенти.

Ценообразуването се калкулира по точно изчислен процент на амортизация, начин на експлоатация и ред други характеристики. По този начин нашите клиенти получават максимум коефициент на полезно действие като заплащат минимална цена за това. В днешно време контакта между фирми е ключово за развитието на всяко едно дружество.

Ви Проект Инвест Ви предлага удобство, компетенция и надеждност в една сфера, свързана не само със строителството, а и  с ежедневните човешки потребности и битови нужди. Машините все по – често взимат превес в нашето ежедневие. Те са по – добрия заместител на работната ръка, намаляват Вашите разходи и спестяват Вашето време.

Да се купи специално оборудване не винаги е изгодно. Необходимо е бюджет за неговото съхранение и поддръжка. Увеличават се разходите и данъците. Наемът на строително оборудване, може да сведе разходите до минимум. Не се изискват средства за поддръжка, заплати на техници и оператори. Наемът на оборудване може да ви помогне да свършите работата си качествено и в срок.

Свържете се със собственика

Нашите допълнителни услуги

Android

Android

Apple

Apple

YouTube