Търсене

Виж профил

Отпушване на канали Добрич

Фирмата се занимава с отпушване на всякакъв вид битови и дъждовни канализации, водосточни вертикали и други с професионална техника. Подмяна и ремонт на ВиК системи, а също така и с изграждането на нови ВиК инсталации. Ние сме добре обучен екип, занимаващ се от дълго време с отпушване на канали, ремонт и изграждане на нови ВиК инсталации.

Екипът ни е креативен, внимателен, стремящ се максимално – чисто, бързо и качествено да извършат услугата. Работим без почивен ден. Отзоваваме се бързо или в удобно за вас време. Разполагаме с модерни и качествени технически средства, предназначени за бързо, чисто и качествено отпушване на канали с траен ефект.

Мобилните и леки машини на фирма ”Ротенбергер”, позволяват лесното пренасяне по високите етажи на сградите, а също така работи и в тесни помещения. В професионалното отпушване на канали няма практика да се използват химикали, които се продават по магазините.

При сериозните усложнения те не вършат никаква работа, особено когато причинителите на запушването са пластмасови, полиетиленови и строителни предмети.

При възникване на първите симптоми се обадете на посочените телефони, защото рискувате проблема да се задълбочи и да доведе до наводняване на сградата. Поради тази причина трябва да се реагира максимално бързо и адекватно.

Предлагаме услугата за отпушване на канали: сградни канализации – вертикални щрангове, Ф110, Ф50, Ф75 – хоризонтални Ф110, Ф160 – мивки и подови сифони. Промишлени сградни канализации от силно замърсен тип от Ф50 до Ф160 – вертикални и хоризонтални. Търсете ни без да се колебаете, преди безобидния проблем да причини сериозни щети на вас и вашите съседи. Работим на територията на Варна, Добрич, Каварна, Балчик, Шабла, Шумен.